Medlemssidan

Välkommen  som medlem till Älvarnas DHK! 


Alla är varmt välkomna att gå med som medlem i Älvarnas DHK oavsett om man tävlar aktivt eller bara kör för nöjes skull. Som medlem i ÄDHK  betalar man:


Fullbetalande (första medlem i familjen): 200:- kr utan licens eller 450:- kr inkl. licens

Familjemedlem: 50:- kr utan licens eller 300:- kr inkl. licens

Stödmedlem: 100 kr


SDSF licenskostnad är idag 250:- kr.

 

Om du vill bli medlem i Älvarnas DHK sätt in pengarna på ÄDHK:s BankGiro-konto: 5660-8284 eller Swish 123-4404851

Var noga med att ange personuppgifter vid betalning så att vi vet var pengarna kommer ifrån. Det räcker inte med att bara sätta in pengar på kontot, då bli vi glada över din "donation" men kan ofta inte lista ut varifrån den kommer!


Förutom att sätta in pengarna på kontot så vill vi att du via e-post skickar namn, personnr, adress och telefonnr (även mobil) för alla du tecknar medlemskap för, till vår kassör turesson.jonas@gmail.com.


Om du löser licens var noga med att ange vilken/vilka personer som ska ha licens. Licensen behövs för bl.a. för att delta i tävlingar och innehåller en försäkring.

Räkenskapsåret löper från 01/05 till 30/04 varje år. Fyller man 15 år under denna period (eller är äldre än 15 år) ska man teckna licens! Glöm inte att lösa licens i god tid, gärna under sommaren, så att du är försäkrad under träning- och tävlingssäsongen.

När klubben har anmält dig som licenstagare till SDSF kommer du INTE få ett plastkort som licensbevis hemskickade.

SDSF kommer istället att lägga ut licenstagare på en deras hemsida www.draghundsport.se. Se sedan under rubriken tävlingar och FID nr. Där listas klubbtillhörighet, namn, FID nr och information om licenstagaren har 'Grönt kort'.

                                                                                                                                   Nya och gamla medlemmar får gärna höra av sig till styrelsen om man vill ha ha hjälp med att komma igång med draghundkörning, få råd och tips när det gäller hur man ska träna, vilken utrustning man ska ha och hur man ska utfodra sina hundar etc.

Var inte rädd att fråga, vi finns för att hjälpa till, och vi vill att alla ska känna sig välkomna och delaktiga i klubben redan från början.


Copyright @ All Rights Reserved